oh noooooooes!

Seriöst ska min förkylning aldrig ge sig? Har varit det i hela 3 veckor nu och man börjar bli småless på det, och nej det är inte pollenallergi.

Tänk om det blir värre igen och jag blir förkyld i tuniseeeeeeeeeeeen...









flänn, uhu, buhu, :(

/cutcutcutt


Ingen nåd!

 

"18! Som jag har taggat!!! ända sen jag föddes! Och nu när dagen är här så känner jag bara är det här allt?? HAHAHAH SKOJA! Idag ska jag köpa snus åt pontus pappa, bara för att jag kan :]

Börjar ana en tradition på väg men jag utmanar alla som läser detta att hitta en så ful bild på mig som möjligt och lägga ut den på sin blogg!"


OHYEAH?! :D...





















Baaadväädurrr?

Har hittat en bikiniöverdeeeel Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyy! FINALLY!

Har typ drygat runt på stan varje dag efter skolan och småtittat men aldrig fyndat något. Började få smygpanik nu då det bara är en vecka kvar till Afrika, och har fortfarande 38 miljarder saker ogjort innan vi far. Men tycker att badkläder helt klart är en fördel att ha med sig så det prioriterades!

Har även idag inte gjort så mycket, men ikväll blir det att plugga till mattenationella och skriva klart svenskafördjupningsuppgiften... trevligt. Jag som hadde tänkt spela wo... menar.. göra något konstruktivt utav kvällen.


Datakunskap

Sitter i datasalen jå... har inte så mkt att göra pga att jag redan läst kursen, men endå måste vara här för Thoren Fikus School inte vill skicka mina betyg. Aja sitter endå bara och tänker på Tunisien hela tiden och irrar omkring på dataaaaan så tiden går fort.




 



Kom på att förutom kamel så är lamor ganska vackra skapelser, vilka vi troligtvis också får träffa på i tunisien!

:D <3


SOMMAR YÄEAAH.

Taget idag faktiskt!











....





MNNNNNNNNNNAAAAAAAWW HAR NI NÅGONSIN SETT NÅGRA FLUFFIGARE KINDER?
STACKARS LILLKATT HAN E JU VÄL SÅ HEMSKT SÖT!


zu übernehmen, etwas Schlaf zu



Komme tillbaka från DH igår, det var treeevligt ofc men fy vad många p12! :O Det bara kryllade av dom! Nog fanns det pojkar där som kommit in i målbrottet men dom var få, haha. Kom hem igår iaf, och åkte såklart på en såndär nasty förkylning.... yyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy...


tha bakgrund

INOFICIELLA DH BAKGRUNDEN:


Detta fält måste fyllas i

Sitter nu på skolan ett par timmar framöver... Kom nämligen till skolan enda tiden jag kan, och missade början av mattenationella!... Så jag skiter i'et!



Hmm... ska jag köpa den bikinin... det tror jag! Har provat den åxå, sitter som ett smäck!!! Kan nog inte sitta så mycket bättre!!


anledningen till att...

...jag inte bloggar är att jag måste skriva in min hotmail och lösenord varenda gång jag måste logga in på  blogg.se. Bara för mkt, klarar inte av buggInternet Explorer som inte vill spara mina kakor!



IKEA

Vi drog på en spontantripp (inte) till Ikea i Haparanda i söndags! Det var lite dryg biltur men Ikea var trevligare än jag minns det! Vi åt och handlade lite, jag köpte lite glas och diverse stuff, köpte även en ********** till Hillsaren

Måste även meddela att dom sänkt biljettpriset på bordsplats på Dreamhack från 450;- till 99;-! Tack vare en pizza!!!.. Så alla ni som var osäkra om ni ville pröjsa orginalpriset ta och boka nu! YEAH!!... GOGO!!, bara knappt 2 veckor kvar!!!


Valborg

Valborgs firades hemma i Bäck a.k.a "skogen".. Det var jättetrevligt och det grillades kyckling, till det åts det potatissallad, fresh sallad och baguetter!

Senare in på timamrna åkte vi jätteäventyrlig cherra till grillkåtan där vi tillslut grillade lite mer. Sedan tog vi oss faktiskt hem igen och såg avatar tills de flesta hadde farit hem.



     




RSS 2.0